Acasa Trasee Bilete si Abonamente Servicii Galerii Contact Istoric
 
Joi, 24 Mai 2018
   
SC URBIS SA SC URBIS SA
 
SC URBIS SA Trasee
 
SC URBIS SA Servicii
 
SC URBIS SA Galerii foto
 

Anunturi

De la 101 la 110 din 369
Pagini: 1 ... 9 10 11 12 13 ... 37

Concurs pentru un post de revizor tehnic auto

          S.C. URBIS S.A. Baia Mare, cu sediul pe str. 8 Martie nr.3, organizează în data de 04.01.2016 ora 9:00, un concurs în vederea ocupării postului de revizor tehnic auto, pe perioada nedeterminată. ( click aici pentru detalii )

Postat: Vineri, 18 Decembrie 2015 ora 14:06

Linia 22/26

Conform aprobării Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Baia Mare, începând cu data de 21.12.2015, în zilele lucrătoare, se anulează cursa de pe linia 22/26 (Baia Mare - Groși - Unguraș - Șindrești - Chechiș - Baia Mare) cu plecare de la Piața Izvoare la ora 20:15.  

Postat: Vineri, 18 Decembrie 2015 ora 12:18

Comunicat de presa

 S.C. URBIS S.A.

Sediul Coloanei 2  Gară a fost reabilitat

Platforma de parcare a mijloacelor de transport aparținând S.C. URBIS S.A. Baia Mare, Coloană 2 Gară  este situată pe strada Motorului nr. 5 A. Clădirea construită în anul 1980 – denumită chioșc Dispecerat Gară – nu asigura  desfășurarea în bune condiții a activității personalului, neavând utilitățile strict necesare. În aceste condiții s-au făcut demersuri la primarul Municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, care a fost de acord cu extinderea, reabilitarea, modernizarea și dotarea acesteia, la standarde superioare, care au permis îmbunătățirea condițiilor de lucru oferite angajaților.

La Coloană 2 Gară își desfășoară activitatea un număr de 83 de angajați, din care 69 sunt conducători auto, 10 operatori curățenie, 3 dispecere și un revizor tehnic. Platforma de parcare a dispeceratului este utilizată de 33 de autobuze, aici existând și o stație de spălare pentru mijloacele de transport. Liniile de autobuz care au ca punct de pornire de la acest dispecerat sunt: 4, 9, 41, 39  pe raza Municipiului Baia Mare și 6, 7, 8, 13, 24, 27, 28, 29  din Zona Metropolitană Baia Mare.

Conducerea S.C. URBIS S.A. Baia Mare este  preocupată în continuare pentru  asigurarea condițiilor decente de transport a călătorilor.

 

Postat: Vineri, 18 Decembrie 2015 ora 09:53

Comunicat de presa

 


Ing. Liviu Gheorghe Neag, președintele Uniunii Române de Transport Public din Romania (URTP)

”Urbis Baia Mare este un brand în domeniul transportului public local și metropolitan

    Urbis Baia Mare putem spune că este un brand în domeniul transportului public local și metropolitan. Când spunem metropolitan e bine să șe știe că Urbis Baia-Mare este printre primii operatori de transport care a implementat transportul în zona metropolitană, lucru care contribuie la creșterea calității serviciului de transport și în final a calității vieții celor care locuiesc în municipiul Baia Mare și în zona metropolitană.

    În ultimii ani societatea de transport Urbis Baia Mare a obținut realizări importante atâîn transportul public local câșîn cel metropolitan, datorită unui management performant pus în practică de către domnul director general Ion Pop șîntreaga sa echipă de conducere.
               În cadrul Uniunii Române de Transport Public conducerea Urbis Baia Mare joacă un rol activ în găsirea celor mai bune soluții pentru a conferi transportului: siguranță, confort, accesibilitate, adaptabilitate în funcție de nevoile comunității. 

Consiliul Național al Întreprinderilor Private din Romania, împreună cu Ministerul Energiei IMM-urilor și Mediului de Afaceri a organizat Topul Național al Firmelor pentru anul 2014, ediția a 23-a. În acest top, S.C. URBIS S.A. s-a clasat pe locul II la productivitate și locul VI la performanță globală la categoria Întreprinderi Mari.

            Camera de Comerț și Industrie a României, a organizat Topul Național al Firmelor în baza criteriilor tehnice și economice (performanță globală, productivitate, cifra de afaceri și profit) unde S.C. Urbis S.A. s-a clasat pe locul III, la categoria Întreprinderi Mari.

Uniunea Română a Transportatorilor Publici din România (URTP) a întocmit Topul pentru anul 2014 pe categorii de intreprinderi. La categoria intreprinderi mari S.C. Urbis S.A. s-a clasat pe locul I – “ Transporturi urbane, suburbane și metropolitane de călători ”.

Obținerea acestui loc a fost posibilă ca urmare a dotării tehnice din ultimii ani, a  modernizării platformelor, a atelierelor de întreținere și reparații (mentenanță).

            Realizările S.C. Urbis S.A. Baia Mare se datorează sprijinului constant acordat de primarul Municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, Consiliului Local Baia Mare dar și a eforturilor depuse de întreagul personal al societății. Este important de amintit dotările cu autobuze, troleibuze și microbuze din ultimii 2 ani și îmbunătățirea condițiilor de muncă pentru întregul personal. Societatea Urbis Baia Mare este promotoarea dezvoltării transportului electric (cu troleibuzul), contribuind astfel la reducerea poluarii mediului în Municipiul Baia Mare.

            În Ajun de sărbători urez tuturor maramureșenilor, băimărenilor, echipei manageriale și salariaților Urbis Baia Mare Sărbători Fericite și  LA MULTI ANI  pentru anul 2016.

 

Postat: Vineri, 18 Decembrie 2015 ora 09:52

Comunicat de presa

S.C. URBIS S.A. - Locul I pe țară la categoria Întreprinderi Mari

”Transporturi urbane, suburbane și metropolitane de călători”

          În perioada 10-11 decembrie 2015, în Municipiul București a avut loc ultima ședința a Consiliului Director al Uniunii Române de Transport Public (URTP) pe anul 2015. Au participat directorii generali de la mai multe societăți de transport din țară. Din cadrul S.C. URBIS S.A. Baia Mare, a fost prezent directorul general Pop Ion.

        Cu acest prilej, președintele URTP ing. Liviu Gheorghe Neag a prezentat Topul URTP 2014, clasamentul societăților de ”Transporturi urbane, suburbane și metropolitane de călători”, cod CAEN 4931 pe categorii de întreprinderi. Astfel, la categoria Întreprinderi Mari:

           Locul    I   S.C. URBIS S.A. Baia Mare

          Locul   II  -  OTL Oradea S.A.

          Locul  III  -  S.C. BRAICAR S.A. Brăila

     De asemenea, președintele URTP, ing. Liviu Gheorghe Neag a mai acordat trei diplome de excelență: primarului municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, Consiliului Local Baia Mare, pentru sprijinul constant acordat societății în vederea desfășurării în bune condiții a activității, dotarea cu mijloacele de transport moderne și eficiente, dar și a rezultatelor foarte bune obținute de societate. Totodată s-a acordat o diplomă de excelență directorului general al S.C. URBIS S.A. General de brigadă (r) Pop Ion, pentru managementul performant aplicat, cât și a rezultatelor de excepție obținute de societate în anul 2014.

        Realizările S.C. URBIS S.A. Baia Mare din anul 2014, se datorează sprijinului constant acordat de primarul Municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, Consiliului Local Baia Mare, dar și eforturilor depuse de întregul personal al societății.

     Conducerea S.C. URBIS S.A. Baia Mare mulțumește salariaților, colaboratorilor, mass-mediei care a reflectat în mod obiectiv activitatea societății și a partenerilor de afaceri.     

Postat: Vineri, 18 Decembrie 2015 ora 09:35

Comunicat de presa

                                                                AUTOBUZUL LUI MOȘ CRÃCIUN

          În perioada 19 - 31 Decembrie 2015 prin Municipiul Baia Mare va circula AUTOBUZUL lui MOȘ CRÃCIUN pus la dispoziția copiilor de către Primarul Municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș și S.C. URBIS S.A. Baia Mare.
Traseul lui MOȘ CRÃCIUN este urmãtorul :
Gold Plaza(str. Victoriei) - str. Victoriei – b-dul. Republicii - Spitalul Județean - Meda - Semilunã - Gara C.F.R – b-dul. Traian - Sala Sporturilor – b-dul. Unirii - str. Grãnicerilor – b-dul. Republicii – b-dul. Unirii – P-ța Revoluției – Piața Izvoare(sens giratoriu) – Primărie – Mag. Maramureș - b-dul. Unirii – b-dul. Traian - Gara C.F.R - Semilunã - Meda – Gold Plaza.
MOȘ CRÃCIUN va pleca în cursã pe acest traseu de la Gold Plaza(str.Victoriei) la orele : 1100 ; 1300 ; 1500.
               În data de 25.12.2015 autobuzul nu va circula.
IMPORTANT :
Indicatoarele stațiilor de autobuz prin care va trece MOȘ CRÃCIUN vor fi marcate și vor avea înscrise orele aproximative de trecere a autobuzului prin acestea.
Toți copiii sunt invitați sã se plimbe gratuit cu autobuzul lui MOȘ CRÃCIUN. O crăciuniță va oferi dulciuri copiilor.
În afara programului menționat autobuzul va putea fi închiriat de către cei care doresc.
 

Postat: Vineri, 18 Decembrie 2015 ora 07:54

Concurs pentru un post de electrician montare si reparații linii electrice aerie

S.C. URBIS S.A. Baia Mare, cu sediul pe str. 8 Martie nr.3, organizează în data de 21.12.2015 ora 9:00, un concurs în vederea ocupării postului de "electrician montare și reparații linii electrice aeriene", pe perioadă nedeterminată. ( click aici pentru detalii )

Postat: Marti, 8 Decembrie 2015 ora 01:21

Programul autobuzelor si troleibuzelor în perioada 30.11.-01.12.2015

Zilele de 30 Noiembrie și 1 Decembrie 2015 sunt, potrivit legislației în vigoare, sărbători legale, astfel că autobuzele și troleibuzele vor circula după programul unei zile de sâmbătă. 

Postat: Marti, 24 Noiembrie 2015 ora 12:42

Comunicat privind programul Stației I.T.P. a S.C. URBIS S.A. Baia Mare

       În zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie 2015, desfășurarea activității la Stația de Inspecție Tehnică Periodică (I.T.P) a S.C. URBIS S.A. Baia Mare situată pe strada 8 Martie nr.3, va funcționa între orele 8 - 20.

S.C. URBIS S.A. Baia Mare

Postat: Marti, 24 Noiembrie 2015 ora 03:42

Camera de Comerț și Industrie a României

 

Postat: Joi, 19 Noiembrie 2015 ora 08:19


Pagini: 1 ... 9 10 11 12 13 ... 37

SC URBIS SA Info
 
SC URBIS SA Achizitii publice
 
SC URBIS SA Download
 
SC URBIS SA Ultimele anunturi
Concurs pentru 3 posturi controlori ...
Joi, 24 Mai 2018 ora 10:28
Deviere trasee ...
Joi, 10 Mai 2018 ora 07:09
Anulare concurs economist ...
Marti, 3 Aprilie 2018 ora 15:37
Concurs pentru 3 posturi de controlori bilete ...
Luni, 5 Februarie 2018 ora 12:31
 
© 2009 - SC URBIS SA Transport Local Baia Mare