Acasa Trasee Bilete si Abonamente Servicii Galerii Contact Istoric
 
Marti, 27 Iulie 2021
   
SC URBIS SA SC URBIS SA
 
SC URBIS SA Trasee
 
SC URBIS SA Servicii
 
SC URBIS SA Galerii foto
 

Reduceri si gratuitati

 

1. Elevii cu domiciliul in Municipiul Baia Marecare sunt inscrisi la institutiile de invatamant preuniversitar de stat din Municipiul Baia Mare si studentii cu varsta sub 26 de ani, cu domiciliul in Municipiul Baia Marecare sunt inscrisi la institutiile de invatamant superior din Municipiul Baia Mare, beneficiaza de  gratuitate la transportul in comun pe raza municipiului Baia Mare, cu mijloacele de transport apartinand S.C.URBIS S.A.

Abonamentele gratuite  se elibereaza de catre S.C.URBIS S.A. pe baza urmatoarelor acte:
  • pentru elevi - carte de identitate sau certificat de nastere si carnetul de elev vizat pentru anul in curs ( abonament cu valabilitate o lună)
  • pentru studenti - carte de identitate si adeverinta cu valabilitate de 6 luni, 3 luni sau 1 luna, dupa caz, eliberata de secretariatul universitatilor.

Abonamentele pentru elevi si studenti se elibereaza  la toate punctele de vanzare de bilete si abonamente ale S.C. URBIS S.A.

 
2. Toți pensionarii și persoanele cu vârsta peste 70 de ani cu domiciliul in Baia Mare  beneficiaza de transport gratuit pe baza de abonament anual gratuit pe toate liniile de transport in comun de pe raza municipiului Baia Mare.
 
Abonamentele gratuite se elibereaza la toate punctele de vanzare bilete si abonamente ale S.C. URBIS S.A. pe baza cuponului de pensie (pentru pensionari), cartii de identitate si adeverinta anuala emisa de Direcția de Asistenta Sociala prin Centrul C.A.S.P.E.V. situat pe strada Sasarului nr. 3 sau prin alte centre din structura D.A.S.
 
Abonamentul gratuit se prezinta la control impreuna cu cartea de identitate.
 
3. Persoanele cu dizabilitati si insotitorii acestora cu domiciliul în Baia Mare, pentru a beneficia de transport gratuit cu mijloacele de transport ale S.C.URBIS S.A., au obligatia sa detinã o adeverintã trimestrialã emisã de Serviciul Asistenþã Socialã a Primãriei Municipiului Baia Mare – str.Dacia, nr.1  (langa Centrul Vechi).
 
Aceasta adeverinta se prezinta la control impreunã cu legitimatia pentru transport urban eliberatã de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului.
 
 

SC URBIS SA Info
 
SC URBIS SA Achizitii publice
 
SC URBIS SA Download
 
SC URBIS SA Ultimele anunturi
FURNIZARE FILTRE AUTO ...
Miercuri, 21 Iulie 2021 ora 22:52
Program autobuze si troleibuze ...
Miercuri, 16 Iunie 2021 ora 08:11
Program linia 18(Firiza) în 29.05.2021 ...
Miercuri, 26 Mai 2021 ora 07:39
Devierea liniilor 36, 37, 38, 40 ...
Miercuri, 26 Mai 2021 ora 07:36
Anunț automate de bilete ...
Luni, 26 Aprilie 2021 ora 07:08
 
© 2009 - SC URBIS SA Transport Local Baia Mare